Home ยป Verkeersschool Den Haag

Verkeersschool in regio Den Haag

Professionele begeleiding

Bepaal je eigen tempo

Jarenlange ervaring

Bij onze verkeersschool in Voorburg, vlak bij Den Haag, leer je stapsgewijs om veilig deel te nemen aan het verkeer. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van autorijlessen en begeleiden je in het aanleren van de theorie en praktijk van het autorijden. Wil je je rijbewijs halen en zoek je naar een ervaren en bevlogen verkeersschool in regio Den Haag? Ontdek dan onze rijopleidingen!

Veilig achter het stuur bij onze verkeersschool in regio Den Haag

Bij Verkeersschool van Dien in Voorburg leer je stapsgewijs hoe je veilig autorijdt. Wij helpen je alle benodigde onderdelen van het rijexamen te halen, zoals de theorie, praktijk en bijzondere verrichtingen. Om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen is het bij ons al mogelijk om praktijklessen te volgen, voordat je deze binnen hebt. Zo leer je al kennis toepassen in de praktijk in een vroeg stadium. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een tussentijdse toets af te leggen bij het CBR. Niet alleen krijg je dan een vrijstelling voor je bijzondere verrichtingen, maar je went zo ook aan het afleggen van een rijexamen. Ontdek de mogelijkheden van onze verkeersschool en rijopleiding in regio Den Haag!

Meld je direct aan

Wil je je aanmelden bij onze verkeersschool in regio Den Haag of wil je meer weten over onze tarieven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-248 05 928 of door een e-mail te sturen naar info@verkeersschoolvandien.nl. Wij helpen je graag en geven je meer informatie over het volgen van onze rijopleiding vlak bij Zoetermeer.

Verkeersschool van Dien