Home » Lesauto huren Rotterdam

Lesauto huren in Rotterdam

Professionele begeleiding

Bepaal je eigen tempo

Jarenlange ervaring

Ben je werkzaam als rijinstructeur en wil je met spoed een lesauto huren in regio Rotterdam? Maak dan gebruik van de diensten van Verkeersschool van Dien uit Voorburg. Als rijschool met jarenlange ervaring begrijpen wij het belang van een kwalitatieve lesauto als de beste. Wij zijn je dan ook graag van dienst met onze lesautoverhuur in de buurt van Rotterdam.

Volwaardige lesauto huren in regio Rotterdam

Uiteraard verhuren wij als professionele rijschool enkel volwaardige lesauto’s bij onze lesautoverhuur in Voorburg, nabij Rotterdam. Wanneer je besluit om bij ons een lesauto te huren om je werk in Rotterdam uit te voeren, dan krijg je een auto die de complete lesauto-uitrusting bevat. Onze vloot bestaat uit auto’s van het merk Volkswagen, waarbij je de keuze hebt uit de typen Golf en Polo. Deze beide auto’s ervaren zowel leerlingen als rijinstructeurs als aangename auto’s voor een rijopleiding in regio Zoetermeer.

Waarom gebruikmaken van onze lesautoverhuur nabij Rotterdam?

Er zijn vele redenen waarom je, in geval van schade of mankementen aan je lesauto, ervoor kiest om gebruik te maken van onze lesautoverhuur nabij Rotterdam. Bij ons profiteer je van uitstekende service, scherpe tarieven en kwaliteitsvoertuigen; wij begrijpen namelijk als geen ander het belang van een goed voertuig in dit vakgebied. Bovendien komen wij te allen tijde onze afspraken na wanneer je een lesauto bij ons gaat huren in regio Rotterdam. Dat is wel zo prettig als je een agenda vol met rijlessen of zelfs rijexamens hebt!

Huur direct een van onze lesauto’s

Heb je met spoed vervangend lesvervoer nodig? Neem dan direct contact op met onze lesautoverhuur vlak bij Rotterdam via 06-248 05 928. Je bespreekt dan meteen de mogelijkheden en ontvangt een prijsopgave voor het huren van een lesauto in regio Rotterdam. Wil je voor langere tijd een auto bij ons leasen in regio Den Haag? Laat hiervoor je telefoonnummer achter via info@verkeersschoolvandien.nl of via ons contactformulier.

Verkeersschool van Dien