Home » Lesauto huren Voorburg

Lesauto huren in Voorburg

Professionele begeleiding

Bepaal je eigen tempo

Jarenlange ervaring

Wil je een lesauto huren in regio Voorburg? Bij Verkeersschool van Dien ben je op de juiste plek! Wij begrijpen als ervaren rijschool als geen ander hoe vervelend het is als je een volle agenda met rijlessen hebt, maar helaas ook een kapotte lesauto. In deze gevallen is ons bedrijf in Voorburg je graag van dienst bij het huren van een lesauto.

Een kwalitatieve lesauto huren in regio Voorburg

Bij ons in Voorburg is het enkel mogelijk om kwalitatieve lesauto’s te huren. In onze vloot vind je namelijk een Volkswagen Polo en een Volkswagen Golf. Beide lesauto’s zijn van een vooraanstaand automerk dat populair is onder zowel personen die rijlessen volgen, als rijinstructeurs. Besluit je om bij Verkeersschool van Dien in Voorburg een lesauto te huren? Dan zorgen wij voor uitstekende service en kan je ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen. Dat is wel zo prettig als je rijlessen of zelfs rijexamens op de agenda hebt staan!

Neem direct contact met ons op

Naast dat wij personen helpen hun autorijbewijs te behalen, zijn wij onze collega-rijinstructeurs ook graag van dienst. Heb je spoedig vervangend vervoer nodig zodat je geplande rijlessen door kunnen gaan? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 06-248 05 928 of laat je telefoonnummer achter via info@verkeersschoolvandien.nl. Ook als je een lesauto wilt huren in Den Haag kun je bij ons terecht!

Verkeersschool van Dien