Home ยป Rijopleiding Den Haag

Een rijopleiding in regio Den Haag

Professionele begeleiding

Bepaal je eigen tempo

Jarenlange ervaring

Wil je een rijopleiding gaan volgen in de omgeving van Den Haag? Bekijk dan het lesaanbod van Verkeersschool van Dien, gevestigd in Voorburg. Wij zijn een ervaren rijschool waar je leert om veilig deel te nemen aan het verkeer. Stap met een van onze ervaren instructeurs in de auto en leer de theoretische en praktische vaardigheden die je nodig hebt om je rijexamen te halen.

Leer van ervaren instructeurs bij onze rijopleiding vlak bij Den Haag

Bij onze rijopleiding in Voorburg, vlak bij Den Haag, leer je stapsgewijs de verkeersregels en theoretische kennis om veilig de weg op te gaan. Daarnaast oefen je bij onze verkeersschool in regio Den Haag wekelijks de praktijkonderdelen, zoals de bijzondere verrichtingen en het rijden op de snelweg. Wij ondersteunen je verder met het aanvragen van je theorie-examen, tussentijdse toets en praktijkexamen, zodat je snel je rijbewijs hebt. Ontdek onze uitgebreide service en scherpe tarieven!

Bel ons op of stuur een e-mail voor je aanmelding

Heb je interesse in het volgen van je rijlessen bij onze rijopleiding in regio Zoetermeer en Den Haag? Of wil je meer weten over onze autorijschool vlak bij Zoetermeer? Neem dan contact met ons op om je aan te melden. Je bereikt ons door te bellen naar 06-248 05 928 of door een e-mail te sturen naar info@verkeersschoolvandien.nl. Wij beantwoorden

Verkeersschool van Dien