Home ยป Autorijschool Zoetermeer

Autorijschool in de omgeving van Zoetermeer

Professionele begeleiding

Bepaal je eigen tempo

Jarenlange ervaring

Zoek je naar een autorijschool in de omgeving van Zoetermeer? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Verkeersschool van Dien. Wij zijn een verkeersschool, gevestigd in Voorburg vlak bij Zoetermeer, waar we je optimaal voorbereiden op je rijexamen. Wij hebben jarenlange ervaring en leren je alles wat je moet weten over autorijden: van theoretische kennis, de bijzondere verrichtingen tot aan je praktische vaardigheden. Met de diensten van onze autorijschool vlak bij Zoetermeer, ga je binnen no time veilig de weg op!

Met onze autorijschool nabij Zoetermeer ben je optimaal voorbereid op je examen

Bij Verkeersschool van Dien in Voorburg, vlak bij Zoetermeer, stap je met een ervaren instructeur in de auto, die je stapsgewijs alles leert om veilig de weg op te gaan. We bieden de mogelijkheid om te starten met je praktijklessen voorafgaand aan je theorie-examen, zodat je al wat kennis opdoet op de weg. Daarnaast plannen we een tussentijdse toets voor je in, zodat je al een keer kennis hebt gemaakt met het afleggen van een examen en een vrijstelling kunt krijgen voor je bijzondere verrichtingen. Naast het geven van rijlessen, biedt onze autorijschool in regio Zoetermeer ook de mogelijkheid om een lesauto te huren in de volgende steden:

Ontdek de uitgebreide service en dienstverlening van onze verkeersschool nabij Zoetermeer!

Neem contact met ons op voor je aanmelding

Wil je je aanmelden bij onze verkeersschool in de buurt van Zoetermeer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-248 05 928 of door een e-mail te sturen naar info@verkeersschoolvandien.nl. Wil je meer weten over de tarieven die we hanteren? Ook dan ben je vrij om via bovenstaande kanalen contact op te nemen met onze autorijschool nabij Zoetermeer. We helpen je graag!

Verkeersschool van Dien